Lån et lokale

Vil du låne et lokale?
Er jeres klub/forening allerede brugere af Folkestedes lokaler, og ønsker I at låne et lokale til jeres foreningsaktivitet, så følg denne vejledning.

For at vi kan behandle din lokaleforespørgsel hurtigst muligt, beder vi dig skrive nedenstående oplysninger i din mail til os:

  • Foreningens fulde navn?
  • Foreningens kontaktpersons fulde navn samt e-mail og tlf. på denne?
  • Antal mødedeltagere og evt. kørestolsbrugere?
  • Hvad skal I bruge lokalet til?
  • Dato og tidspunkt fra – til? Har I evt. alternative ønsker til dato og tidspunkt, må I meget gerne sende dem med, i tilfælde af, at der ikke er et ledigt lokale til jeres 1. prioritering.
  • Har I brug for AV-udstyr?

Send din forespørgsel til booking@folkestedet.dk
Der kan forventes en svartid på op til 7 arbejdsdage på alle typer af henvendelser til booking@folkestedet.dk. Vær opmærksom på du først har et lokale på Folkestedet, når du har modtaget en bekræftelse fra os pr. mail.

Lokalebooking 2021
Her kan du finde ansøgningsskemaet om lån af lokale på faste tider for år 2021. Se skemaet HER
Ansøgningsfristen er søndag den 16. august 2020. Ansøgerne kan forvente at få svar i slutningen af september 2020.

Arrangementer på Folkestedet
Vil du eller din forening/gruppe afholde et arrangementet på Folkestedet, som er åbent for alle, vil Folkestedet gerne danne rammerne om det.
Vi kan huse alt fra koncerter, talks og teater til danseopvisninger, motionsdage og kreative workshops… Kun fantasien sætter grænser – næsten da!
Send en mail med dine idéer til arrangementer@folkestedet.dk, så hører du fra os.

Vi kan også tilbyde omtale på vores Facebookside og på vores infoskærm, hvor der kommer cirka 5.500 personer forbi hver uge.

For at vi kan hjælpe jer bedst muligt, skal vi bruge en tekst, som beskriver jeres arrangement. Teksten må meget gerne være skrevet som en invitation. Hvis I har en plakat, må I også gerne sende den. Den skal være i filformatet jpeg eller pdf, så er vi sikker på, at vi kan håndtere den. Det hele skal sendes til Thilde på Folkestedet. Brug hendes e-mail thh@aarhus.dk og send materialet i god tid, så I får mest mulig omtale.

Hvis I vil have jeres åbne arrangement i kalenderen på Folkestedets hjemmeside, skal I selv udfylde formularen på dette link http://folkestedet.dk/kalender/indsend/tilfoej

I er også velkommen til at lave et opslag om jeres åbne arrangement på genlydaarhus.dk

Bestil forplejning
Har du et arrangement på Folkestedet, har du også muligheden for at bestille forplejning til dette. Send din forespørgsel til: cafe@folkestedet.dk.
Vi vil besvare din mail hurtigst muligt og senest inden for 3 arbejdsdage. Se forplejnings-menuen her.

Er det første gang du skal benytte Folkestedet, så se under fanen ”Første gang på Folkestedet”.

Se en oversigt over Folkesteders lokaler her

Til orientering holder Folkestedet lukket for brugere af huset på følgende dage i 2020:

Nytår:fra og med onsdag den 01.01.20 til og med søndag den 05.01.20
Marked:fra og med lørdag 07.03.20 til og med lørdag den 07.03.20 – kun stueetagen lukket, lokale 0.4 lukkes desuden også fredag den 13.04.20
Påske:fra og med lørdag den 04.04.20 til og med mandag den 13.04.20
Sommerferie:fra og med lørdag den 11.07.20 til og med søndag den 02.08.20
Festugen:fra og med fredag den 28.08.20 til og med søndag den 06.09.20, lokale 0.4 lukkes desuden også torsdag den 27.08.20 og mandag den 07.09.20
Julemarked:fra og med lørdag den 21.11.20 til og med søndag den 24.11.20 – kun stueetagen lukket, lokale 0.4 lukkes desuden også fredag den 20.11.20
Juleferie:fra og med lørdag den 19.12.20 til og med søndag den 03.01.21