Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vidensfestival om den gode overgang fra arbejdsliv til seniorliv

marts 25 @ 9:30 - marts 26 @ 17:00

Kom med når Folkestedet åbner dørene til en vidensfestival med fokus på overgangen fra arbejdsliv til seniorliv den 25. og 26. marts 2022

Udstillinger, aktiviteter, oplæg og debatter

Festivalen byder på udstillinger, aktiviteter, oplæg og debatter, der giver stof til eftertanke – du kan blive klogere på, hvad overgangen betyder for det fysiske og mentale helbred – samt høre andres erfaringer om, hvad der kan bøvle i overgangen og hvad der kan give energi.

Du kan høre om hvilken betydning frivillighed og fællesskab har for den sociale trivsel og indretningen af et hverdagsliv.
Du kan høre om udviklingen på arbejdsmarkedet i forhold til skabe arbejdspladser som også er attraktive for seniorer.

Alt dette og meget mere kommer til at foregå inden for Folkestedets hyggelige rammer…

Vidensfestivalen udspringer af projektet fra ’Arbejdsliv til Seniorliv – forbered dig godt’, som er et tværkommunalt projekt i samarbejde med Center for Sund Aldring – Københavns Universitet og støttet af Nordea-fonden. Projektet har til formål at udvikle og afprøve koncepter omkring seniorvejledning, der skal fremme den mentale såvel som fysiske trivsel blandt de 58 – 69 årige på – og udenfor arbejdsmarkedet.

På oplægssiden har vi blandt andet Aske Juul Lassen, aldringsforsker og ophavsmand til Sundhedsstyrelsens ’10 gode råd om overgangen til seniorlivet’.

Se hele programmet HER

Detaljer

Start:
marts 25 @ 9:30
Slut:
marts 26 @ 17:00
Hjemmeside:
https://arbejdsliv-seniorliv.dk/index.php/vidensfestival-2022/

Sted

Folkestedet
Carl Blochs Gade 28
Aarhus, 8000 Danmark