Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Skal EU skubbe vores forbrug i en mere klimavenlig retning?

28. november, 2018 @ 18:30 - 21:00

Gratis

-VedvarendeEnergi & INFORSE-Europe inviterer til aktuel workshop om EU’s klimapolitik, med særligt fokus på danskernes forbrug af ‘ting og sager’.

Danskernes forbrugsgoder (tøj, møbler, elektronik, hvidevarer osv.) udgør helt op til en tredjedel af vores samlede klimabelastning.

Som deltager i workshoppen får du viden om, hvordan EU kan understøtte vores omstilling til et mere klimavenligt forbrug. Ved samme lejlighed klæder du Europaparlamentarikerne på til arbejdet med EU’s klimapolitik op til EU-valget i 2019: Du får nemlig mulighed for at dele dine hverdagserfaringer med materielle forbrugsgoder, samt ideer til hvordan vores forbrug af ting og sager bliver mere bæredygtigt. Dine ideer vil blive overleveret til kandidaterne inden EU-valget.

Deltagelse + forplejning er gratis 🙂

Sådan tilmelder du dig:

Send en mail til Camilla Panduro: Cp@ve.dk hvor du skriver dit navn og alder.

Vi gør opmærksom på begrænsede pladser til workshoppen og anbefaler derfor hurtig tilmelding.

__

Hvorfor er workshoppen relevant for dig?

EU’s klimapolitik danner rammerne for Danmarks klimaindsats, også når det kommer til materielle forbrugsgoder. I maj 2019 er der valg til Europa-Parlamentet og dermed mulighed for at DU kan få indflydelse på EU’s klimapolitik.

Som deltager i workshoppen vil du få viden om EU’s klimamålsætninger, og indblik i hvad EU helt konkret har af muligheder for at regulere europæernes forbrug af ting og sager. Du får mulighed for at indgå i interessante dialoger om de forhindringer du oplever i omstillingen til et mere klimavenligt forbrug: Hvad bør der gøres fra EU’s side i den kommende valgperiode for at understøtte borgerne i at opnå et mere bæredygtigt forbrug af ting og sager? Alle holdninger er velkomne, og vi glæder os til at høre din!

Workshoppen er støttet af Europanævnet.

Se mere information her:

Skal EU skubbe vores forbrug i en mere klimavenlig retning?

Detaljer

Dato:
28. november, 2018
Tidspunkt:
18:30 - 21:00
Pris:
Gratis
Hjemmeside:
https://ve.dk/kalender/2018/11/skal-eu-skubbe-vores-forbrug-i-en-mere-klimavenlig-retning/

Sted

Folkestedet
Carl Blochs Gade 28
Aarhus, 8000 Danmark
+ Google Map

Arrangør

VedvarendeEnergi
Hjemmeside:
https://ve.dk/