Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Samlingsstedet, kl. 15.00 – 23.00, Gratis

6. september, 2019 @ 15:00 - 23:00

Præsenteret af Smil TV & 1PD, Konferencier fra 15:00-19:00 (Mek Pek)

 

Mek Pek, Søn og Onkel Karlito, kl. 15.00 – 15.45

Børnene elsker alle de populære sange fra Åh Abe og når Mek Pek går på scenen sammen med Søn og Onkel Karlito, blir´ alle sangene fyret af med højt humør. Mek Pek er utrolig charmerende og kommer helt ud over scenekanten. Han synger, spiller gulvbas og trompet og sørger for stemningen er helt i top fra start til slut.

Maries Kiks, kl. 16:00-16:30
Maries Kiks spiller dansk og nordisk spillemandsmusik og gør det meget gerne både som lyttemusik og til dans. Maries Kiks har eksisteret siden sommeren 2009, hvor orkesteret blev født på den folkemusikalske sommerlejr, Furlejren. Gruppen har tre medlemmer: Marie Hanghøj og Kjeld Nørgaard spiller violin og Hanne Eriksen spiller harmonika.

Kucheza Sambaworkshop (udenfor teltet), 16:30 – 17:30
Kucheza er et land i byen. Kucheza er en alternativ musikklub for alle børn som elsker at spille musik, danse og lave teater! Vi tror på at alle lærer bedst, når de har det sjovt og når man SAMMEN gør musik, dans og teater til en leg.

Gjaldulei, kl. 17.45 – 18.30
Gjaldulei er et vikingemusikprojekt, der laver rekonstruktioner af vikingetidens musik baseret på forskning. Vi giver bud på, hvordan musikken har lydt i hverdagen, ved ritualer, krig og fest, og giver sagaernes tekster og skjaldekunsten musikalsk liv! Musikken komponeres og fremføres på instrumenter som har eksisteret i vikingetiden, for at genskabe klangen og stemningen fra det gamle nord. Gruppens medlemmer har mange års erfaring med historisk og musikalsk reenactment imellem sig. Martin Kufahl og Lea Rossander har optrådt som skjalde på Island og Færøerne, HC Molbech er kendt fra sit mangeårige arbejde med historisk musik og formidling i andre musikgrupper som Lurpakket og Almune, og Christine Kammerer er uddannet fra Musikvidenskab og har arbejdet med historisk formidling på Kronborg Slot. Mellem sig har de årtiers erfaring med musik, komposition og performance.

Christine Kammerer – sanger, percussionist, lyrespiller
Lea Hildebrandt Rossander – sanger, percussionist, strygelyrespiller
Martin Kufahl – sanger, percussionist
HC Molbech – sanger, percussionist, fløjtenist

Se mere på: https://www.facebook.com/gjaldulei/

Jacob Jensen, kl. 18.30 – 19.00
Jacob Sandal Jensen har over 10 års faring ind for bruger bands musikken og har spillet i mange år i Jacob Jensen band og i Lasse Lindholm band. Han går nu selv ud og spiller solo uden band. Han spiller kopi nummer af Kim Larsen, John Mogensen og mange andre kunster.

Konferencier fra Smil TV, Thomas Mogensen, kl. 19.00 – 22.30

Bech & Pek, kl. 19.00 – 19.30
Nu kan Mek Pek og Ole Bech opleves med deres Rock’n’Roll Trio, hvor Mek Pek styrer gulvbassen og lead vokalen, og leverer et show med humor, gang i´en og alle de store hits fra 50’erne. Og mon ikke der også sniger sig lidt Mek Pek Party Band ind i repertoiret..

Yanaja, kl. 20.45 – 21.15
Inspireret af 90’er R&B, samt afrikansk/brasiliansk musik og dans, blandet med elektroniske produktioner, skaber Yanaja et letgenkendeligt, men samtidig originalt og udfordrende lydbillede bestående af insisterende beats, flydende synths og levende melodier. I samspillet med den kompromisløse sangerindes bløde lyd og stærke stemme tages du med på en vedrørende og inderlig rejse ind i hendes virkelighed.

1PD Show (ABIBU, Audo & Manu), kl. 21.30 – 22.30
1PD er et aarhusiansk pladeselskab, skabt på et princip af uafhængighed.
Et kollektiv af kreative unge mennesker, som har arbejdet og udviklet sig med hinanden igennem de seneste to år. 1PD består af 3 artister ( Audo, ABIBU, Manu), 2 producere (Falk & Joe Kilo) samt musikere. Med 6 mand på scenen leverer de et energisk, alsidigt og underholdende show, der bevæger sig stilmæssigt igennem genrer som Hip-Hop, RnB, Pop og Afrobeat.

Tak for i dag, kl. 23.00

Detaljer

Dato:
6. september, 2019
Tidspunkt:
15:00 - 23:00

Sted

Folkestedet
Carl Blochs Gade 28
Aarhus, 8000 Danmark