Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Mangfoldighedens Rige

september 2 @ 10:00 - 22:00

PROGRAM

(Konferencier: Thomas Øm) SMIL TV er på festpladsen – dækker hele dagen med live tv på Facebook.

Åbningstale kl. 10.00 – 10.15

Ved Camilla Fabricius, folketingsmedlem for Socialdemokratiet samt Borgerråd fra Borger center Nord


Åbning af boder /stande/ Perron X fra kl. 10.15 – 14.30


Handi-ka
På Handi-K@ kan du møde voksne med fysisk funktionsnedsættelse, der arbejder med journalistik, IT, kunst, iværksætteri og livstil generelt. Der laves rigtig meget flot kunst, som udstilles forskellige steder, og der laves bl.a. også 3D print ting – både som kunst og som hjælpemidler. For at dygtiggøre sig, kan man tilmelde sig undervisning i en række fag.
Handi-K@ ligger i Viby med store lokaler, værksteder og Café. Du kan besøge vores hjemmeside og Facebook, hvis du vil vide mere om os.
http://handi-ka.dk/

Væredygtighed
Christian fra Center for Væredygtighed vil fortælle os om begrebet væredygtighed og hvorfor der er relevant for klimakrisen og andre af FN´s verdensmål. Og der vil blive rig lejlighed til tankeudveksling imellem deltagerne når Christian finder dialogspillet “Væredygtighed & Verdensmål” frem.
Medbring godt humør og et åbent sind.

Kompetencecenter Nord
Butik Unik stand med Træhåndværk og tekstil produkter.

Samlingsstedet
Forening som arbejder for drømmen om et  hus hvor  arbejde  er det centrale i fællesskab med andre fag grupper og med et forsamlingshus hvor man mødes på kryds og tværes.
Dertil vil samlingsstedet gerne aktiv være med til skabe forskellige kultur oplevelser i Aarhus kommune.
Kulturudvalget på samlingsstedet har været med på ideen om en kultur dag for mangfoldighed i samarbejde med Folkestedet i Aarhus Festuge.

 

THE MUMES spiller kl. 15.00 – ca. 16.30 

Et socialøkonomisk musikprojekt der aktiverer musikalske supertalenter med psykisk udviklingshæmning.

Siden 1989, under forskellige titler har projektet været frontløber for spil-selv-kulturen på den danske handicap scene. Projektet udvisker den gængse relations forståelse ved at fjerne pædagog/bruger titlerne. I stedet fungerer projektet som et professionelt orkester, med alt det indebærer. Der er en manager, der et band og der er et crew. På den måde opnås en gensidig respekt, et hierarki der sikrer succes for den enkelte, og en ejerskabsfornemmelse der ikke kan købes for penge. Projektet kan 100% fokusere på talentet hos den enkelte, hvilket i dag viser sig ved at orkestret globalt anerkendes som ét af de allerbedste af sin slags.

Med en uimodståelig charme, og en spilleglæde der ikke kan indstuderes, spiller THE MUMES alt fra baggårdskoncerter til festivaler i ind- og udland. Et garanteret pleaser-show der udelukkende spiller alle de sange publikum kan synge med på – helt fra Rolling Stones over Gasolin’ til Alberte Winding.

 

Diskotek DJ Power Beat 17.00 – 18.30

Peter Nielsen, Hjortshøj, byder op til dans under kunstnernavnet DJ Power Beat.
Diskotek ”Power Beat” med DJ Peter spiller alle slags dansemusik.

 

Drag Queen show kl. 20.00 – 21.30

Der bliver fyret op under os alle og laver et forrygende party-show!
Billetpris kr. 175,-

Køb din billet HER

 

Andre aktører

Idrætshøjskolen Aarhus vil (i samarbejde med Idrætscenter Aarhus) lave en aktivitet der hedder ”Ræs i åen” med badeænder eller hjemmelavede skibe eller ? Der bliver mulighed for at deltage, for de der kommer.

Idrætscenter Aarhus laver en danseworkshop. Her kan man se danserne fra ICA og man kan få lov til at være med til at danse til den gode musik.

Borgerrådet i Borgercenter Nord deltager som arrangør og med en bod med forskellige lege og konkurrencer, hvor man kan vinde en hotdog. Borgerrådet har sørget for at der er en pølsevogn til stede.

 

 

 

Detaljer

Dato:
september 2
Tidspunkt:
10:00 - 22:00
Hjemmeside:
https://www.yourticket.dk/arrangementer/13838/dragqueens/

Sted

Folkestedet
Carl Blochs Gade 28
Aarhus, 8000 Danmark