Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Gary Snider/Cohen, kl. 15.00 – 17.00, Gratis

31. august, 2019 @ 19:00 - 21:30

I begyndelsen af 2016 tog Gary Snider fat på at fortolke Leonard Cohens sange. Det blev til et show med både nye og gamle sange, hvor Gary også fortæller små historier fra Cohens liv og giver sit bud på fortolkning af nogle af teksterne.

Dette show har fået en anden vinkel siden Leonard Cohen død. Gary har udtalt: “Det føles som min ærefulde opgave at give fortsat liv til Leonards fantastiske livsværk, og jeg vil gøre mit yderste for at være værdig til denne opgave.“

Leonard Cohen har efterladt sig en enorm skat af dejlige melodier og poetiske tekster med stor dybde. Tekster, der vidner om en både religiøs og spirituel mand, der opnåede stor indsigt i menneskesindets mange lag via sit eget livs mange op- og nedture.

To mænd med meget til fælles Ligesom Leonard er også Gary født i Canada og de har desuden en jødisk baggrund tilfælles. Ydermere mistede de begge deres far i en meget ung alder og blev som følge deraf knyttet tæt til deres mødre. Resultatet var for begges vedkommende, at de i en ung alder måtte ‘flygte’ hjemmefra for at finde egen kurs i livet.

Leonard slog sig ned i London, mens Garys skæbne førte ham til Danmark. Gary har boet her i landet siden han var 21 og levet som musiker – med guitaren som sit instrument.

Desværre nåede Gary aldrig at møde Leonard Cohen. Men han har studeret kunsteren nøje, og når han træder frem på scenen iført habit, slips og den karakteristiske hat, mærker man tydeligt Garys dybe respekt for og kærlighed til Cohen.

Så kom og få en autentiske ‘Cohenske’ oplevelse sammen med andre Cohen entusiaster når Gary Snider spiller Leonard Cohen i nærheden af dig.

Tag et kig på youtube: https://www.youtube.com/watch?v=sx0ZZ3a6Z0Y eller hjemmesiden: www.snider.dk

 

Detaljer

Dato:
31. august, 2019
Tidspunkt:
19:00 - 21:30

Sted

Folkestedet
Carl Blochs Gade 28
Aarhus, 8000 Danmark