Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foredrag med hjerneforsker, professor, jazz bassist og komponist Peter Vuust

maj 26 @ 19:30 - 21:00

50DK – 140DK

Kom til foredrag med hjerneforsker, professor, jazz bassist og komponist Peter Vuust: “Hvordan man bliver god til noget” og “Om at øve sig”

Øvelse gør mester heddet det gamle ordsprog, og vi ved godt, at vi skal blive ved, hvis vi vil være rigtig dygtig til noget. De færreste ved imidlertid, hvordan man tilrettelægger sin øvning, så man får størst muligt udbytte af sine anstrengelser. Det er hvad dette foredrag handler om: hvordan man øver sig – i at øve sig.

Peter Vuust er jazzmusiker, hjerneforsker, marathonløber og golfspiller. I dette foredrag fortæller han om optimale trænings- og øvestrategier og bruger sine mange års erfaring som musiker, musikpædagog, forsker og sportsudøver på højt niveau.

Fra hjerneforskningen henter han viden om, hvad der sker med hjernen, når musikere øver sig, og fra idrætsforskningen henter han viden om øveteknikker og tidsforbrug. Desuden præsenterer han undersøgelser af musikstuderende og musikskoleelever, der klart viser, at jo flere timer eleverne øver sig, jo bedre bliver de. Her er forældrenes opbakning, økonomiske status og musikalske baggrund underordnet. Det er timerne med instrumentet, der tæller.

Køb din billet vi dette link: Foredrag ved Peter Vuust, professor, hjerneforsker og jazzbassist | YourTicket

Vel mødt!

 

Detaljer

Dato:
maj 26
Tidspunkt:
19:30 - 21:00
Pris:
50DK – 140DK

Sted

Folkestedet
Carl Blochs Gade 28
Aarhus, 8000 Danmark