Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kom og vær med til Cirkus sommersjov

september 24 @ 17:00 - 20:00

Tag børnene, familien eller vennerne under armen og oplev Cirkus Sommersjov – helt gratis!
Der vil være musik, aftensmad (pris 60,-), bugtalerforestilling og andet gøgl. 🎪🎭

17.00: Dørene åbnes til musik af Henning Amstrup
17.15: Cirkusleg for alle med forskellige cirkusdiscipliner for børn og barnelige sjæle under kyndig vejledning
18.00: Aftensmad, pris 60,-

19.30: En dejlig familieforestilling

Inden aftensmaden vil der være mulighed for at prøve cirkuskunster på egen hånd, under kyndig vejledning. 🤹🏼‍♂️🤹🏻

Hvem er Cirkus Sommersjov? 🎡🥁

Bugtaleren Preben Palsgårds har optrådt som bugtaler hele sit liv og i mange forskellige sammenhænge. De sidste 10-15 år har mest været helliget faste engagementer i cirkus og varieté i Skandinavien og Europa, men der er også blevet plads til sommerfester, skoler, ferielejre og biblioteker. Han har den forunderlige evne at kunne få børn og voksne til at le sammen på tværs af alders- og kulturforskelle. Hans show appellerer til både børn og voksne. Pædagoger og andre voksne glemmer, ligesom børnene, at dukkerne ikke er rigtige levende figurer.

Henning Amstrup har spillet trommer siden han var 10 år. Som 25 årig blev han en del af ”Østjydsk Musikforsyning”, som orkestrets Benjamin og trommeslager. I 1998 havde han sit eget børneprogram på DR1 (inden Ramasjang), der hed ”Børne 1’erens Lørdagsvask”. Siden hen har han været en del af comedy grupperne: ”De Nattergale” og ”Bramsen, Amstrup & Svarrer”, Derudover har han bl.a. spillet med Sigurd Barret og sidst medvirket i Søren Østergaards ”Cirkus Barnly” 2018!

Line Vittrup er Danmarks cirkusdronning, når det kommer til at underholde og undervise børn og barnlige sjæle. Line Vittrup kan tilbyde stort set alt inden for de forskellige cirkusdiscipliner som jonglering, trapez, linedans, akrobatik, klovneri og trylleri. Som Cirkusmuseets faste husartist har Line Vittrup lavet utallige cirkusskoler, børnefødselsdage, teambuilding, firmaudflugter og workshop for børn, unge og voksne. Hun har optrådt verden over i det meste af sit voksenliv. Hun har bl.a. været i lære hos den tjekkiske truppe Faltyny som jonglør, akrobat på et hjuls cykel og som skydeskive i et knivkastenummer og turneret med det berømte bordnummer “Two Steckels “ i 12 år. Sidst set i Søren Østergaards Zirkus Barnly 2018 og 2019.

Du tilmelder dig ved at trykke “deltager” på vores facebookside: https://www.facebook.com/events/754580111991553/ eller send en mail til rakh@aarhus.dk. Vi har plads til 50 gæster og vi overholder selvfølgelig retningslinjerne for Covid19.

Vi glæder os til at se dig.

Detaljer

Dato:
september 24
Tidspunkt:
17:00 - 20:00

Sted

Café Folkestedet
Carl Blochs gade 28
Aarhus, 8000 Denmark