Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Al Art – kunstauktion

18. november, 2021 @ 16:30 - 18:30

I samarbejde med Borgercenter Nord, Kunstnerhuset Karavana og Aros Facility Service A/S vil Aros Facility Service gerne invitere til et par timer i kunstens tegn. De afholder en auktion, hvor kunstværker lavet af Kunstnerhuset Karavanas borgere vil blive sat på bud.
De byder på hyggelige timer i selskab med Mek Pek som vil stå som auktionarius og lede arrangementet fra start til slut, og dertil vil der være mulighed for tilkøb af mad og drikke på Folkestedet.
Maden vil blive lavet af Rummelighed/FO Byen Aarhus.
Husk at følge med her på facebook-begivenheden, da der løbende vil blive lagt billeder op af de kunstværker, der kommer på auktion, sammen med en beskrivelse og et billede af kunstneren.
Auktionen er sponsoreret af Aros Facility Service A/S og de penge der bliver solgt kunstværker for, går ubeskåret til Kunstnerhuset Karavana så de kan købe nye materialer til kunstnerne.
”Karavana er et aktivitetstilbud til voksne med udviklingshæmning med særlig interesse for billedkunst, teater og musik. Karavana giver voksne med udviklingshæmning mulighed for at bruge og udvikle deres kreative evner i et kunstnerisk miljø og for at mødes med ligestillede i ind- og udland.” – Du kan læse mere om Karavana på http://projekter.fo-aarhus.dk/nuvaerende-projekter/karavana/ og https://www.aarhus.dk/…/aktivitets-og…/karavana/
Vi glæder os til at se dig.

Detaljer

Dato:
18. november, 2021
Tidspunkt:
16:30 - 18:30

Sted

Folkestedet
Carl Blochs Gade 28
Aarhus, 8000 Danmark