Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Musikere fra Aarhus Jazz Orchestra & koret Stayin’ Alive

5. september, 2019 @ 16:00 - 17:00

Torsdag d. 5. september kl. 16.00 på Folkestedet & kl. 19.00 på Lokalcenter Skelager

Kom med til et brag af en koncert, når musikere fra Aarhus Jazz Orchestra akkompagnerer det 75 personer store seniorkor ”Stayin’ Alive”. Koncerten byder på et væld af velkendte hits såsom ”Halleluja”, ”Det Glade Pizzabud” og ”Hotel California”, og der bliver rig mulighed for publikum at stemme i sammen med de mange swingende og velsyngende korsangere. Kom med og nyd en herlig time i selskab med et af de største seniorkor i Aarhus og musikere fra Aarhus Jazz Orchestra.

Stayin’ Alive er en flok sangglade seniorer, der synger flerstemmige rytmiske korarrangementer. Koret holder til ved Klostergade Centeret i Aarhus og er ledes af Bjørn ”Bønne” Christensen. Repertoiret spænder vidt mellem rock, pop og ballader, og koret synger ofte hits af velkende artister såsom Elton John, Paul McCartney, Leonard Cohen, Carol King, Michael Jackson, Rasmus Nøhr og Toto. Læs mere om koret på www.klostergade.dk.

Aarhus Jazz Orchestra (tidligere Klüvers Big Band) er et professionelt dansk bigband bestående af nogle af de bedste jazzmusikere på den danske jazzscene. Orkestret spiller mere end 80 koncerter hvert år ind- og udland og har spillet med nogle af tidens største jazzartister, herunder Kurt Elling, Peter Erskine, Jamie Cullum, David Sanborn, Melody Gardot, Dee Dee Bridgewater m.fl. I 2015 indgik Aarhus Jazz Orchestra og Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg i Aarhus Kommune en aftale om at få jazzmusikken ud på lokalcentre og frivillighuse i kommunen. Det betyder, at orkestret hvert år spiller mindst 15 koncerter på bl.a. Folkestedet og diverse lokalcentre – helt gratis! Til denne koncert kan publikum opleve rytmegruppen fra orkestret akkompagnere koret Stayin’ Alive. Læs mere på www.aarhusjazzorchestra.dk.

Arrangementet er gratis.

Detaljer

Dato:
5. september, 2019
Tidspunkt:
16:00 - 17:00

Sted

Folkestedet
Carl Blochs Gade 28
Aarhus, 8000 Danmark