GENLYD

GENLYD arbejder hver dag for at skabe møder mellem mennesker og udbrede kendskabet til de muligheder og potentielle venskaber, der er lige uden for din dør.

Vover du pelsen og rækker ud til mennesker nær dig og inviterer på kaffe eller en gåtur? Er du en del af en forening, hvor I er opmærksomme på, hvordan I inviterer flere med og tager godt imod nye? Er du behjælpelig, når en i kollegagruppen eller til vejfesten ikke ved, hvor han skal finde en plads ved bordet? Hvis du kan sige ja til nogen af de ting eller føje flere eksempler til listen, så er du en del af GENLYD.

GENLYD er startet af Sundhed og Omsorg, Aarhus Kommune, og missionen er at gøre det muligt for alle i Aarhus at blive en del af et fællesskab. Gode liv handler nemlig ikke kun om at have det godt fysisk; vores trivsel hænger tæt sammen med de relationer, vi har (brug for) som mennesker. Det gælder uanset, hvem vi er, og hvor vi kommer fra.

GENLYD arbejder hver dag for at skabe møder mellem mennesker og udbrede kendskabet til de muligheder og potentielle venskaber, der er lige uden for din dør – hvad enten du bor i Tranbjerg, Aarhus C eller Gellerup. Drømmen er, at vi sammen gør Aarhus til en endnu mere inviterende by, hvor vi åbner fællesskaber op, siger ’kom med’ og rækker ud til hinanden.

  • genlydaarhus.dk er en opslagstavle, hvor vi som aarhusianere kan dele interesser og fællesskaber og invitere flere til at være med. Med få klik kan du f.eks. søge efter nogen, der vil mødes til en kop kaffe, gåtur eller oplevelse i byen. Har du spørgsmål til siden, så tjek vores ’Hjælp og FAQ’. Læs mere her
  • GENLYDs Fællesskabsformidler, Louise Kortegård, kan hjælpe, hvis du søger nye venskaber og fællesskaber og har brug for en snak om mulighederne nær dig. Læs mere her
  • GENLYD-puljen støtter fællesskabende initiativer i Aarhus. Læs mere her
  • Bestil GENLYD-postkort, der kan bruges som invitationer til naboer eller andre. Læs mere her

Kontakt
Hvis du har spørgsmål, ideer eller ønsker til genlydaarhus.dk
er du meget velkommen til at kontakte Louise Kortegård på 4187 3687
eller kelo@aarhus.dk. Der er også en god chance for, at Louise kan hjælpe dig, hvis du ikke fandt, hvad du søgte på siden.
Vil du gerne vide mere om GENLYD, er du velkommen til at kontakte
Mia, som er programleder på GENLYD, på 4185 9177 eller omis@aarhus.dk

Læs mere på GENLYDs hjemmeside eller facebook.