GENLYD

GENLYD gør det nemt at møde nye mennesker. Lige nu er der tusindvis af aktive brugere på genlydaarhus.dk, der alle søger andre at dele oplevelser med. Du kan selv oprette et opslag eller svare på invitationer fra andre, der gerne vil mødes.

Lige nu er der masser af interessante, sjove og skønne opslag på opslagstavlen. Finder du alligevel ikke det, du søger, så et det nemt at oprette dit eget opslag og komme i kontakt med andre GENLYD-brugere.For at kunne oprette dit eget opslag og svare på andres, skal du oprette en profil. Det er nemt og hurtigt – følg linket her, så er du i gang.

En hånd, der giver blomster i døren med teksten velkommen til

I GENLYD arbejder vi på at udbrede fællesskaber og møder mellem mennesker på fire måder:

  • Genlydaarhus.dk, hvor vi som aarhusianere kan dele interesser og fællesskaber og invitere flere til at være med. Med få klik kan du f.eks. søge efter nogen, der vil mødes til en kop kaffe, gåtur eller oplevelser i byen.

  • GENLYDs fællesskabsformidler, Louise Kortegård, kan hjælpe, hvis du søger interessefællesskaber og har brug for en snak om mulighederne nær dig. Læs mere her.

  • GENLYD-puljen støtter fællesskabende initiativer i hele Aarhus kommune. Du kan søge puljen og læse mere her.

  • GENLYD-postkort kan du bruge som invitationer til naboer eller andre du møder på din vej. Bestil postkort og læs mere her.

GENLYD er startet af Aarhus Kommune. Missionen er at gøre det nemmere for alle i Aarhus at blive en del af et fællesskab, hvad enten du bor i Tranbjerg, Aarhus C eller Viby.


Kontakt

Hvis du har spørgsmål, ideer eller ønsker til genlydaarhus.dk er du meget velkommen til at kontakte
Louise Kortegård på tlf.: 41 87 36 87 eller genlyd@aarhus.dk.
Der er også en god chance for, at Louise kan hjælpe dig, hvis du ikke fandt, hvad du søgte på siden.