Værdibørsen

Værdibørsen er et fællesskab for førtidspensionister og fleksjobbere, hvor vi skaber og deler netværk og gode oplevelser. For os handler det om at bringe sine kvaliteter, interesser og ressourcer i spil og vigtigst af alt: At give rum og mulighed for at skabe relationer og deltage i sjove og spændende aktiviteter.

På Værdibørsen tilbyder vi en lang række hold, events og temadage, som du kan deltage i, og alle aktiviteter er gratis eller næsten gratis. Du kan for eksempel møde nye mennesker på Café Mødestedet, gå til sammenspil og synge eller spille musik sammen med andre eller du kan tage dit strikketøj under armen og være med på strikkeholdet og meget mere.

Hvis du har en interesse, som du gerne vil dele med andre, kan du selv stå for et hold eller et enkeltstående event. Send os gerne en mail på vaerdi@folkestedet.dk eller ring på tlf.: 41 87 37 63, så hjælper vi dig videre.

Vi tilbyder en lang række hold og events, der bliver drevet af frivillige holdledere. Alle kan blive holdleder på Værdibørsen. Det eneste det kræver er, at du har en interesse, som du ønsker at dele med andre. Kunne du tænke dig at blive frivillig holdleder på Værdibørsen, så kan du finde mere mere information her: http://vaerdiboersen.dk/kan-jeg-blive-frivillig/ eller du kan kontakte Stine Kristensensen på tlf.: 41 87 37 63 eller mail: stikri@aarhus.dk

Du kan holde dig opdateret på vores hjemmeside og facebook.