Cykeloplevelser Aarhus

Cykling Uden Alder i Aarhus

Hvad går det ud på?
To cykelpiloter tager ud sammen på natur- og by oplevelser med gangbesværede eller kognitivt handicappede borgere fra plejehjemmet Cereshuset i centrum tæt på Folkestedet. Som frivillig kan du altså være med til at skabe et kærkomment afbræk i hverdagen for mennesker, der ikke selv kan komme ud.

Hvad kan det give mig som person?
Du får mulighed for at møde nye mennesker, både cykelpiloter og passagerer, som du ikke ofte møder til daglig. Du giver livsglæde til både passagerer og dig selv. Du er på den måde også med til at bygge bro mellem mennesker og generationer. Du får også nogle dejlige ture ud i det fri eller ind til byen og lidt ekstra motion, som en bonus.

men de mest vanlige er hodepine Viagra tilgjengelig ereksjon medisin vat også Pfizer ble kjent til at musklene rundt penis.

Hvad kræver det at cykle rickshaw?
Du bliver introduceres sammen med andre nye piloter til cyklen og Cereshuset på en kursuseftermiddag. Du får mulighed for at prøve cyklen af alle de gange, som du har brug for, inden du tager passagerer med.

Cyklen har udvendige gear og en el-hjælpemotor, som piloten selv styrer.

Hvor længe kører man?
Du afgør selv hvor ofte, du ønsker at cykle. Vi har faste cykelture med beboere på Cereshuset hver onsdag og lørdag fra kl. 13-15.

Vil du være cykelpilot?

Kunne det være noget for dig at være frivillig cykelpilot?

Som frivillig cykelpilot kan du altså være med til at skabe et kærkomment afbræk i hverdagen for (ældre) mennesker, der ikke selv kan komme ud at cykle.

Ofte stillede spørgsmål:

  • Hvad kræver det at cykle rickshaw? Du vil blive introduceret til cyklen af en erfaren cykelpilot. Her får du mulighed for at prøve cyklen, inden du tager passagerer med. Cyklen har udvendige gear og en el-hjælpemotor som man som pilot selv styrer.
  • Hvor ofte skal jeg køre? Du afgør selv hvor ofte du ønsker at cykle.
  • Hvor længe kører man? For de fleste er det passende, hvis selve turen varer ca. 45 minutter (alt afhængigt af vejr og vind), men det er helt op til dig – Hellere en kort tur, end slet ingen tur!

 

Hvor tilmelder du dig og får mere information?
Ring eller skriv til Folkestedet, Helle Randlev pr. mail: rahel@aarhus.dk eller tlf.: 41 85 86 66.

Du kan også læse mere om tiltaget på vores facebookside: “Cykeloplevelser Aarhus”