Cykeloplevelser Aarhus

Cykling Uden Alder i Aarhus

Vil du være cykelpilot?

Hvad går det ud på?
To cykelpiloter tager ud sammen i hver sin rickshaw på natur- og by oplevelser med gangbesværede eller kognitivt handicappede borgere.  Vi har p.t. to faste cykelture med beboere fra Plejehjemmet Cereshuset, som ligger tæt på Folkestedet. Vi cykler hver onsdag og lørdag fra kl. 13.00 – 15.00. Som frivillig kan du altså være med til at skabe et kærkomment afbræk i hverdagen for mennesker, der ikke selv kan komme ud.

Hvad kan det give mig som person?
Du får mulighed for at møde nye mennesker, både cykelpiloter og passagerer, som du ikke lige møder til daglig. Du giver livsglæde til både passagerer og dig selv. Du er på den måde også med til at bygge bro mellem mennesker og generationer. Du får også nogle dejlige ture ud i det fri eller ind til byen og lidt ekstra motion, som en bonus.

Hvad kræver det at cykle rickshaw?
Du får en grundig introduktion til cyklen af en af vores cykelinstruktører. Du får mulighed for at prøve cyklen af alle de gange, du har brug for, inden du tager passagerer med.
Cyklen har udvendige gear og en el-hjælpemotor, som piloten selv styrer.

Hvor tit cykler man?
Du afgør selv hvor ofte, du ønsker at cykle, blot du kan cykle minimum 1 tur pr. måned.

Vil din forening, organisation eller gruppe låne vores rickshaws?

Vi låner gerne vores rickshaws ud til jer, hvis I har frivillige, som gerne fast vil cykle med gangbesværede eller kognitivt handicappede borgere i jeres forening, organisation eller gruppe. Vi står også for oplæring af dine frivillige.

Sådan får du mere information

Ring eller skriv til Helle Randlev på mail: cykeloplevelseraarhus@gmail.com eller ring på tlf.: 41 85 86 66 og aftal en mødetid, hvor du kan få mere af vide.

Du kan også læse mere om “Cykeloplevelser Aarhus på vores facebookside.