Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

GoRun/Walk Aarhus

3. december, 2017 @ 10:00 - 11:00

Et gratis gå-tilbud for alle – nu kan du bevæge dig med andre, når du har tid og lyst. GoRun/Walk afholdes hver søndag kl. 10 hos Folkestedet.

GoRun/Walk er et gratis arrangement uden mødepligt. Derfor håber vi, at det bliver en overskuelig ramme, hvor dem der har tid og lyst den pågældende dag kan få ny energi ind i hverdagen.

Start på dit niveau

Til GoRun/Walk Aarhus kan du tage familie, venner og kollegaer under armen og sammen komme ud og bevæge jer.

Du har muligheden for at få motion og bevægelse i uformelle rammer med en masse andre, der har samme mål. Vi sætter ingen krav om, hvor langt du går – det handler bare om, at du får gået en god tur og har det sjovt imens. Efterfølgende giver vi en kop kaffe eller te. Ruten er ca. 2 km, og du vælger selv, om du vil gå den 1, 2 eller 3 gange.

GoRun/Walk er et projekt i DGI og DAF’s ‘Bevæg dig for livet’ samarbejde, som skaber et fællesskab i hele Danmark. GoRun/Walk Aarhus er et samarbejde mellem Folkesundhed Aarhus, Adipositasforeningen og Bevæg dig for livet.

Vi tager imod dig med åbne arme

Bliv en del af et landsdækkende koncept, hvor du med din deltagelse er med til at sprede budskabet om GoRun/Walk. På den måde kan vi være sammen om at få endnu flere mennesker til at blive mere fysisk aktive.

Inviter din familie, venner og bekendte, naboer eller kollegaer med til GoRun/Walk, og vær med til at dele glæden ved at bevæge sig med andre.

Detaljer

Dato:
3. december, 2017
Tidspunkt:
10:00 - 11:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Folkestedet
Carl Blochs Gade 28
Aarhus, 8000 Danmark

Arrangører

Aarhus Folkesundhed
Adipositasforeningen
DGI Østjylland under ‘Bevæg dig for livet’