Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Fermentering af vinter grøntsager

januar 25 @ 17:00 - 19:00

På januar måneds SPAS – Smag på Aarhus Stafetten kan du lære lidt om at fermentere. Det er Stine Stampe og Cecilie Lambertsen, to studerende fra Ernæring og Sundhed, der har grebet stafetten.
Fermentering er en gammen teknik til konservering og behandling af vintergrøntsager. Det mest kendte eksempel er nok det tyske surkål.
Medbring selv et eller to glas med patentlukning, så har vi resten.
Det er gratis at deltage, og der er ingen tilmelding.
Det foregår i lokale 0,5 og Folkestedets køkken.
Læs mere her http://smagpaaaarhus.dk/arrangement/fermentering-vinterens-groentsager/
SPAS – en grøn stafet
Mødet holdes som et SPAS-arrangement. SPAS er en forkortelse for Smag på Aarhus-stafetten, der er rammen om en række arrangementer, der finder sted den sidste torsdag i hver måned. Arrangementerne er åbne, og alle er velkomne til at gribe stafetten og dermed værtskabet for et arrangement.

Med Smag på Aarhus-stafetten får folk, der brænder for deres område, en platform til at dele deres grønne viden eller vise deres grønne projekter frem. Det kan handle om haver, æbler, tang, cider eller noget helt femte. Hold øje med www.smagpaaaarhus.dk for næste SPAS-arrangement.
Smag på Aarhus er et projekt i Aarhus Kommune og er støttet af Nordea-fonden

Detaljer

Dato:
januar 25
Tidspunkt:
17:00 - 19:00

Sted

Folkestedet
Carl Blochs Gade 28
Aarhus, 8000 Danmark
+ Google Map