Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Blues Beatles – entre 150 kr. dørene åbner kl. 13.00

marts 25 @ 13:00 - 16:00

150DK

Bandet som såvel Blues og Beatles fans verden over har forelsket sig i.
Blues Beatles er et Brasiliansk fænomen som opstod i 2013. Og nej, det er ikke Samba, Salsa eller andre Latinamerikanske rytmer men et genremix mellem et af de mest berømte 60’er bands, The Beatles med et tungt twist af Blues. Bandet har formået at forbinde sjæl og humor mellem brasiliansk temperament og kølig engelsk pop. Blues Beatles har med andre ord skabt deres helt egen stil. Desuden indlægger de dygtige musikere instrumentale soloer og improvisation, som er typiske elementer inden for bluesgenren.

Blues Beatles har i løbet af 2017 fået stor opmærksomhed (Worldwide), for deres helt egen unikke måde at fortolke Beatles hits med et twist af blues, hvilket betyder at de er væsentlig anderledes end de sædvanlige Beatles cover bands. Opmærksomheden omkring Blues Beatles kan også klart måles på de videoer som de har lagt på YouTube i 2017, der på kort tid har fået flere millioner views, bl.a. “A Hard Days Night” med over 11 millioner views (ved sidste tjek) på deres facebook side, samt over 230.000 Likes.

Blues Beatles har det meste af 2017 rejst triumferende rundt i deres hjemland Brasilien, til stor glæde for deres landsmænd, og er nu trådt ind på den internationale scene med en World tour som blev skudt igang på østkysten i USA november 2017. Denne tour var en kæmpe succes og Blues Beatles fik straks et tilbud om endnu en tour, samt en invitation til verdens største blues festival (Big Blues Bender) i Las Vegas. Udover denne succes blev deres første udgivne album hurtigt solgt.
Danske musikelskere har også noget at glæde sig til, når Blues Beatles for første gang kommer på besøg i Danmark i marts og april 2018

Detaljer

Dato:
marts 25
Tidspunkt:
13:00 - 16:00
Pris:
150DK

Sted

Folkestedet
Carl Blochs Gade 28
Aarhus, 8000 Danmark
+ Google Map

Arrangør

Folkestedets Venner
Telefon:
50476717
E-mail:
pelleclausen1960@outlook.dk
Hjemmeside:
www.folkestedetsvenner.dk