Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Amalie Dollerup – Intim julekoncert – Aflyst

15. december, 2017 @ 19:30 - 20:40

Koncerten er desværre aflyst!

En af Danmarks største tv-stjerner, Amalie Dollerup kan nu opleves i en hjertevarm og intim julekoncert flere steder rundt i landet i december. Du har sikkert set hende i Badehotellet, men nu kan du opleve hende i en helt ny ramme, når hun spreder julestemning med sange og julefortællinger. Hun er akkompagneret af musikerne Pojken Flenborg og Jacob Venndt.
Jul med Amalie Dollerup

Glæd dig til en ny og spændende juleoplevelse, når Amalie Dollerup tager rundt i landet med hjertevarme julekoncerter. Publikum kan glæde sig til en dejlig blanding af danske og udenlandske sange – godt krydret med sjove og minderige tv-julekalendermelodier.

Med sig har hun musikerne Pojken Flensborg (piano) og Jacob Venndt (bas), som vil give koncerten en ekstra hygge og charme.

“Amalie Dollerup er ikke kun en skøn og fantastisk skuespillerinde, som vi har set det i bl.a. “Badehotellet”. Hun er også en eminent sangerinde, med en karisma og udstråling der bringer hende i tæt kontakt med sit publikum.” fortæller arrangøren Stig Ulrichsen, der lover publikum en oplevelse af de store til jul med denne trio.

Billetpris: Kr. 185,-

Detaljer

Dato:
15. december, 2017
Tidspunkt:
19:30 - 20:40
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/469122370137377

Arrangør

Frivillighusene: Folkestedet, Huset Trøjborg, Værkstedet, Fristedet