Folkestedets café

Fredag d. 22. marts lukker Cafeen i Folkestedet, derfor vil vi gerne takke alle gæster, der gennem årene har besøgt stedet.
At cafeen har kunnet tiltrække så mange gæster har betydet, at vi har kunnet give vores gastronom skolepraktikelever et så realistisk uddannelsesforløb som muligt, hvilket vi er meget glade for.

Vi – AARHUS TECH, Skolen for trends og gastronomi – samt skolepraktikelever siger ”Tak for nu”
Rikke Vendelbo

MEN MEN MEN vi (Folkestedet) arbejder på højtryk i forhold til at finde en ny konstallatrion, så vores dejlige Café kan køre videre!😊
I vil høre nærmere snarest!

Folkestedets café serverer morgenmad som består af hjemmebagte boller med diverse pålæg og ost samt en frokostmenu der består af 2 – 3 retter pr. dag. Det kan være alt fra smørrebrød, en salat, en varm ret, en “smage tallerken” eller hvad køkkenet har lyst til at lave. Til eftermiddag servesres der kaffe og kage. Alt vi serverer er til meget rimelige priser. 

Dagens menu skrives på vores tavler i Caféen samt på vores facebookside: http://Café Folkestedet

Personalet i køkkenet er cater- og kokkeelever samt en underviser fra Aarhus Tech. Derudover er der også en del frivillige.


Åbningstider

Mandag til torsdag: 8.00 – 14.45
Fredag: 8.00 – 13.45

Morgenmad serveser fra kl. 8.00
Frokost serveres fra kl. 11.30 – 13.45
Eftermiddags kage/kaffe serveres fra kl. 11.30 – 14.45
Folkestedets café holder lukket i weekend og på helligdage.


Kontaktoplysninger

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Folkestedets café på tlf.: 29 48 19 38 eller e-mail: cafefolkestedet@aarhustech.dk


Caféen søger frivillige – er det noget for dig?